21.10.07

Καλή μουσική, καλοί μουσικοί...

Έχω να ποστάρω καιρό, και όλο λέω και λέω αλλά κάτι με εμποδίζει να είμαι τόσο τυπικός.. Τελικά είναι να το έχεις όπως ο "ma man" papo o οποίος πραγματικά είναι ένα τέρας συνέπειας στο αυτό το θέμα! Thanx mate για την ωραία Παρασκευή, οι earthbound είναι πράγματι το κάτι άλλο.
Φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό άρχισα να ξαναβγαίνω. Το προηγούμενο Σάββατο είχα πάει απέναντι από τον Σταυρό του Νότου όπου ένα κατα τα άλλα πολύ συμπαθές σχηματάκι τραγούδησε έντεχνα σκυλάδικα και παλιά λαικά με μια αξιοπρέπεια. Το προτείνω..
Αλλα το κλου της όλης φάσης ήταν αυτή την Παρασκευή. Γενικά ακούω ξένη μουσική rock, jazz, ακόμα και dance (btw τώρα ακούω Cattaneo - Sequential), κυρίως αγγλόφωνη, και είμαι λατρης του ατμοσφαιρικού/ερημικού/space rock. Ο ήχος των earthbound μου ήταν εκπληκτικά οικείος, με πολλές jazz/rock/fusion καταβολές αν και κατ-ουσίαν rock. Υπήρχαν ακόμα και blues/reggae στοιχεία ενώ αναγνώρισα ακόμα και μακρινούς ήχους από Dire Straits και Pink Floyd! 
Χάρηκα επίσης που άκουσα Kyuss στην συναυλία, παίξαν ένα κομμάτι προς το τέλος και καλό. 
Καλή μουσική, καλοί μουσικοί... Το μόνο άσχημο τα κακής ποιότητας videos που τράβηξα με το Samsung.. Pretty but lame..

2 comments:

javapapo said...

welcome back!

Unknown said...

Να και μιά έξοδος, που περίμενα να ήταν άθλια, καταφερα να μην παω (γμτ!) και άκουσα τα καλύτερα σχόλια από όλους όσους συμμετείχαν. Μπου χου χου! Αντε Κωστάκι να μαζευτούμε να με πατε κ μένα την καψετή! χιχιχιχι!